

**Registration Table Open** 5:00 - 6:00 PM 1 hour

**Welcome Reception** 6:00 - 8:00 PM 2 hours

THURSDAY (12/5)

Check-in 1 hour 7:30 - 8:30 AM

MAIN STAGE 8:30 - 9:30 AM 1 hour **Building the American Dream and** 

MAIN STAGE 9:30 - 10:30 AM 1 hour

What's Your Pitch? with Forbes Riley

Coffee & Snacks

30 mins

**Entity Legal** 

**Structuring and Tax** 

**Needs for Your Clients,** 

Wealthy 1%, and Where

**Are They Reported on** 

the Tax Return

1 hour

1 hour

3 hours

1 hour

1 hour

1 hour

TRACK 3

Maximizing

**Depreciation Strategies:** 

**Navigating Section 179,** 

1 hour 30 mins

1 hour

15 mins

1 hour

15 mins

3 hours

15 mins

1 hour

When Helping a Client

**Buy or Sell a Business:** 

**Pitfalls and Reporting** 

on Form 4797

**State Tax** 

**Apportionment AND** 

Clients Invest In, or

**Have Income from** 

**Multiple States** 

**Reporting When** 

1 hour 30 mins

**Trifecta Case Studies** 

**Breakout Sessions** 11:00 - 12:00 PM 1 hour

Break

10:30 - 11:00 AM

**Advisory Practice:** 

12:00 - 1:30 PM

to Advisory All Year

2:30 - 2:45 PM

2:45 - 3:45 PM

**Consultation and** 

for Your Client

4:00 - 5:00 PM

6:00 - 9:00 PM

**Working as a Team** 

**Pricing and** 

ADVANCED INSIGHTS BUILDING AN ADVISORY PRACTICE TAX & LEGAL FOUNDATIONS TRACK 3 TRACK 1 TRACK 2 **Mastering Multi-Building a Tax Estate Planning**,

the Benefits of a

**Unique Assets, and** 

**Revocable Living Engagement Letters** Reporting with the 1065 and 1120S **Trust** 

(Premium & VIP) 1:00 - 1:30 PM **Meet & Greet with Mark** 30 mins

**Patio Lunch** 

**Breakout Sessions** 1:30 - 2:30 PM 1 hour

BUILDING AN ADVISORY PRACTICE CORE STRATEGIES ADVANCED TRACK 2 TRACK 3 TRACK 1 **Advanced Issues When Transitioning The Truth About Compliance Clients Navigating Payroll Annuities, Reverse** 

and Managing the Long **Insurance Payroll Process In or Out of House Break** 15 mins

**Mortgages and Life** 

ADVANCED INSIGHTS BUILDING AN ADVISORY PRACTICE CORE STRATEGIES TRACK 1 TRACK 2 TRACK 3 **Utilizing the RE Leading Edge Tax Mastering the Professional Strategy:** Strategies for the Comprehensive

**Balancing LT, ST, and** 

**Mastering the Material** 

**Self Rentals with** 

**Participation Rules** 

**Breakout Sessions** 

Break 3:45 - 4:00 PM 15 mins **MAIN STAGE** 

2025 Update in Self-Directing, and 3 Case Studies Funding Alternative Assets With Retirement Accounts

with Mat Sorensen

Cocktails, Dinner, and Gambling

**VIP Experience** 

**Casino Royal** 

Roth IRA Versus Cash Value Life Insurance with Special Guests **MAIN STAGE** 

MAIN STAGE

with Expert Panel

TRACK 2

FRIDAY (12/6)

8:30 - 9:30 AM

9:30 - 10:30 AM

11:00 - 12:00 PM

Recruiting, Hiring,

and Training Team

Members in a

12:00 - 1:30 PM

1:30 - 2:30 PM

2:30 - 2:45 PM

2:45 - 3:45 PM

for a Lasting Client

**Advisory** 

Relationship

3:45 - 4:00 PM

The Integrated

**Marketing Plan and** 

**Grow Your Practice** 

**Marketing Mix to** 

6:00 - 9:00 PM

9:15 - 9:30 AM

9:30 - 10:30 AM

TRACK 1

TRACK 1

**Growing** 

**Scaling Your** 

**Executing the Perfect** 

**SATURDAY** (12/7)

**Choosing the Proper** 

TRACK 1

**Break / Meet & Greet with Mark** 10:30 - 11:00 AM 30 mins

**Breakout Sessions** 

**Asset Protection:** 

**The Cost-Benefit** 

**Analysis and What** 

CORE STRATEGIES

The Hot and Controversial Debate:

The Power of Money Mindset in You and

**Your Client's Quest for Success** 

**Bonus Depreciation, Professional Practice Actually Works** and MACRS

Study with Forms and Flow

**High Net Worth Tax Planning Case** 

Patio Lunch (Premium &

**VIP Women's Panel)** 

MAIN STAGE

**Break** 

Break

CORE STRATEGIES TRACK 2 TRACK 3 TRACK 1 **Building Connection Advanced Planning Designing a Tax** 

**Breakout Sessions** 

Strategy and

**Building a Tax** 

**Start to Finish** 

**Savings Plan From** 

**Breakout Sessions** 4:00 - 5:00 PM 1 hour BUILDING AN ADVISORY PRACTICE ADVANCED INSIGHTS TRACK 2 CORE STRATEGIES TRACK 1 TRACK 3

**Which Plan is Best for** 

a Type of Business

**Owner or Investor** 

**Retirement Plan** 

**Strategies A-Z:** 

**Denim & Diamonds** 

**VIP Breakfast** 8:00 - 9:15 AM 1 hour 15 mins

Break

MAIN STAGE

Break Coffee & Snacks 30 mins 10:30 - 11:00 AM **Breakout Sessions** 11:00 - 12:00 PM 1 hour

Why, How, Where and When!

**S-Corporations Basics to Advance Issues:** 

TRACK 3

TRACK 3

**Netting Gains & Losses** 

1 hour

**Gains and Losses** 

Death of a Taxpayer,

**Year-End Tax Planning** Settling an Estate, **Session With Your Your Client and the** and the 1041 Trust **Clients and a Power IRS Effectively Tax Return** Checklist

**IRS Resolution Basics** 

TRACK 2 CORE STRATEGIES

and Dealing With

**Patio Lunch** 12:00 - 1:30 PM 1 hour 30 mins (Premium & VIP)

1:00 - 1:30 PM **Meet & Greet with Mark** 30 mins **Breakout Sessions** 1:30 - 2:30 PM 1 hour

TRACK 2 CORE STRATEGIES

**Writing-Off Every** 

for Maximum Benefit on **Medical Expense and Advisory Practice** the 1040: Unravelling **Insurance: 105 Plans** and Facing Break **Passive, Ordinary, Real** for Small and Medium **Points While Estate, & Investment Sized Businesses Income with Capital** 

Break Coffee & Snacks 2:30 - 3:00 PM 30 mins

3:00 - 4:00 PM **Suceeding in 2025 and Final Takeaways** & Drawings for Passport Winners

**MAIN STAGE**