

5:00 - 6:00 PM

The Loophole and

1:30 - 2:30 PM

2:30 - 2:45 PM

2:45 - 3:45 PM

Intangible Drilling

4:00 - 5:00 PM

6:00 - 9:00 PM

7:00 - 8:00 AM

8:30 - 9:30 AM

10:30 - 11:00 AM

11:00 - 12:00 PM

2:30 - 2:45 PM

Tax Planning for

Undocumented

Resident Aliens (CE)

Workers and

with Diva Mejias

6:00 - 9:00 PM

8:00 - 9:15 AM

10:30 - 11:00 AM

11:00 - 12:00 PM

with Kevin Kennedy

ROOM A

The Consultation:

How to Connect

with Your Client

ROOM A

Cost (IDC)

ROOM A

Welcome Reception 6:00 - 8:00 PM 2 hours

Registration Table Open

1 hour

THURSDAY (6/6)

Check-in 7:30 - 8:30 AM

1 hour

Welcome **MAIN STAGE** 8:30 - 10:30 AM 2 hours **3 Case Studies That Could Change Your Life (CE)** with Mark J. Kohler

Break Coffee & Snacks 10:30 - 11:00 AM 30 mins **Breakout Sessions** 11:00 - 12:00 PM 1 hour

ROOM A ROOM B ROOM C The Truth About Navigating Payroll Short-Term versus Needs for Your Long-Term Rentals: Life Insurance for

Wealth Building and

Clients: Options and

1 hour

15 mins

1 hour

1 hour

3 hours

1 hour

1 hour

1 hour

30 mins

1 hour

15 mins

State Tax Reporting:

Determining Nexus

and Apportionment

3 hours

1 hour 15 mins

30 mins

1 hour

ROOM C

Tax Strategies for the 1% and

the Wealthy (CE)

1 hour

(CE)

Darren Cherrington

ROOM C

ROOM C

IRS Resolution

Basics and Dealing

the Strategies (CE) **Tax Savings (CE) Proper Procedures if** you embark on a with Randy Leubke with Bobby Bodner Payroll Service (CE) with Tammie Lowes **Patio Lunch** 12:00 - 1:30 PM 1 hour 30 mins (Premium & VIP)

Breakout Sessions

ROOM B

Break

Health Savings Estate Planning for Multi-Entity Structuring and Tax Account (HSA) Every Business Reporting with the Owner: Will versus v Health Reimbursement Trust (CE) 1065 and 1120S (CE) **Arrangement (HRA):** with Marit Burmood with Ashley Burr Which one is Best? (CE) with Aaron Siegel

Breakout Sessions

The Ideal Charitable

Remainder Trust

ROOM B

MAIN STAGE

Deduction: When (CRT) for a Client with the IRS (CE) it's Perfect for facing a Big Capital with Farah Saleh **Your Client (CE)** Gain (CE) with Max Merritt with Michael Maucelli **Break** 3:45 - 4:00 PM 15 mins

VIP Experience

1920's Salt Lake Speak Easy

Cocktails, Dinner, and Gambling

Marketing Your Business and

Branding - The "Marketing Matrix"

FRIDAY (6/7)

Walking Tour

MAIN STAGE

Savings and Asset Protection with Mark J. Kohler **MAIN STAGE** The Boundaries of giving Financial Advice 9:30 - 10:30 AM

with Mark J. Kohler

Break

3 Case Studies: Building Wealth with Tax

as a Tax Advisor and Guest Panel (CE)

Coffee & Snacks

ROOM A ROOM B ROOM C **Preparing for the** How to Help a **Understanding Client Self-Direct Enrolled Agent: Crypto Currency** When and why it their Retirement and associated makes sense for a **Account into ANY** tax and legal **Tax Advisor (CE)** Asset (CE) strategies (CE) with Roger Knetch with Mat Sorensen with Bobby Bodner &

Breakout Sessions

1 hour 30 mins 12:00 - 1:30 PM **VIP Women Power Panel**) MAIN STAGE 1:30 - 2:30 PM 1 hour **Building a Legacy with Your Trifecta** with Mark J. Kohler

Break

Patio Lunch (Premium &

Breakout Sessions 2:45 - 3:45 PM 1 hour **ROOM A ROOM B** ROOM C **Internet Taxation: The Truth About Current Issues using Asset Protection:** When Sales and the 1031: They're Alive and Well (CE) What works and **State Tax is** the Cost-Benefit applicable (CE) with Scott Saunders Analysis (CE) with Marit Burmood with Darren Cherrington **Break** 15 mins 3:45 - 4:00 PM **Breakout Sessions** 4:00 - 5:00 PM 1 hour **ROOM A**

Cost Segregation:

When to Use it and

Money (CE)

Samba Night

Dancing Instruction

with Mande Clark

When it's a Waste of

VIP & Premium, Available to General Audience on purchase SATURDAY (6/8)

Buffet, Drink Tickets, Salsa

Break 9:15 - 9:30 AM 15 mins **MAIN STAGE The Greatest Mindset Challenges Facing** 9:30 - 10:30 AM 1 hour **Advisors today with Aimee Gianni** with Mark J. Kohler & Patti Britt Campbell

Coffee & Snacks

Break

Main Street Tax Pro

Member Breakfast

ROOM A ROOM B ROOM C **401k Options for Helping a Client** Reporting the Small Business Buy or Sell a Cryptocurrency Owners: Solo v. **Business: What You Transactions (CE) Need to Know (CE)** Safe Harbor (CE) with Colleen Sawatsky

with Mark Fetzer

Breakout Sessions

Patio Lunch (Premium & VIP) 1 hour 30 mins 12:00 - 1:30 PM Sponsored by Lifetime Paradigm **Breakout Sessions** 1:30 - 2:30 PM 1 hour

Legal Planning for

Raising Money and

Partnerships (CE)

ROOM B

with Patti Campbell with Mark Fetzer with Randy Luebke & Kevin Kennedy Break Coffee & Snacks 2:30 - 3:00 PM 30 mins

MAIN STAGE

3:00 - 4:00 PM 1 hour **Guest Panel: Finding, Recruiting, Hiring** & Training Employees

MAIN STAGE 4:00 - 5:00 PM **Setting Goals and Scaling in 2024** Final Giveaways and Farewell